perjantai 30. lokakuuta 2020

Hupsista! Uskallatko lukea?

Huomasin, että kesä vilahti ohitse ja syksykin on kohta tältä vuodelta koettu. Blogia sen sijaan en ole kirjoitellut.

Pyöräretken tein sillä uudella cresentilläni. Vuorokaudessa (täysi tarakkalaukku kyydissä) tuli poljettua 237 km.  Kiersin Lieksan Kitsin kautta kiemuran. Poljetutti, niin tuli vähän pidempi päivälenkki, ja vuorokausissa lyhyempi loma, kuin suunnittelin. Suunnittelin kolmen päivän reissua...Facebookkiin lätkäsin reissusta albumillisen kuvia ja videoita, sieltä niitä voi käydä kurkkaamassa, jos kiinnostaa. Ohessa yksi kuva siitä albumista...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=jää&id=1131911019

Osallistuin myös Joensuu Run- tapahtumaan. Hölkkäsin 5km ja se on minulle (tai keuhkoilleni) suuri saavutus. Tulin ajanotossa viimeiseksi ajalla 36minuuttia, joten jäi parannettavaa 😁 Juoksemiseen olen nyt hieman innostunut, on se sen verran haasteellista puuhaa, mutta myös palkitsevaa.


Yritän säästää jalkojeni, etten särkisi itseäni enää ja teen maksimissaan pari juoksulenkkiä viikossa, peruskuntoa yritän ylläpitää muilla konsteilla. Suuruudenhulluna tavoitteena on kympin hölkkäkunto, löysin rantein ja ehjin nilkoin...ja hauskanpito. 

Heti juoksun jälkeen tehtiin mutka sukulaisiin, appivanhempieni luota jatkettiin lomanviettoa  Kuusamoon.

Itse patikoin siellä Rukan maastoissa Valtavaaralla ja Konttaiselle pariinkin otteeseen, toisen kerran lasten iloksi, kiipeily oli hyvää palautusta JoensuuRunista.

Sain myös kokea kuukkelin ja hömötiaisen kämmenelläni. Mukava kokemus.





Syksyn viikonloput ovatkin menneet Ilomantsissa raivaussahan varressa roikkuen. Se se vasta onkin rentouttavaa puuhaa. Tykkään. Kussakangas on tullut minulle todella rakkaaksi paikaksi.






Paljon muutakin on tapahtunut. Ihania reissuja ja sitä normiarkea. Iloja ja suruja. Elämää ja kuolemaa.

Sitähän tämä elo maanpäällä on.

Mukavaa talven odotusta Sinullekin. Palaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti